lasergamen by night

Lasergame By Night - op eigen locatie!

Het meest spannende aan lasergame blijft natuurlijk het lasergamen in het donker! Deze beleving is uniek omdat de spanning zo nog hoger is, en je vrienden of familieleden hier zowel uit de onverwachte hoek kunnen toeslaan als onverwachts door jou beschoten

kunnen worden… Met aanvulling van tactisch gekozen kleding en letterlijk nog meer duistere verstopplekken zorgt dat natuurlijk voor een bijzondere beleving! Lasergamen By Night is mogelijk op alle gewenste locaties binnen Nederland of België, zowel binnen (schoolgebouw, supermarkt) als buiten (bos, duinen). Zowel bij het indoor lasergamen als het outdoor lasergamen zorgen wij er met een getrainde lasergame begeleider voor dat de locatie aan sfeer niets te klagen heeft. Met extra sfeerdecoratie zoals legernetten, obstakels, hindernisobjecten en rookmachines en eventueel spannende lichten toveren we elke locatie om tot een honderd procent geschikte lasergame area!

Spannendste variant: lasergamen in het donker

Boek nu de meest spannende en stoere variant van het lasergamen: Lasergamen By Night! Met onze professionele set wordt de lichtbarrière doorbroken en is het vanaf nu mogelijk om in elke donkere (geïsoleerde) ruimte te spelen. Daarnaast komt er vanuit vt-entertainment een getrainde lasergame begeleider naar jullie toe om alles klaar te zetten en dit spannende spel speelkaar te maken. Dit kan op praktisch alle locaties, bijvoorbeeld in het bos, de duinen, in je (oude middelbare) school of na sluitingstijd in de supermarkt (als bedrijfsuitje bijvoorbeeld). Wij van vt-entertainment zullen met onze begeleiding en aanvullende sfeerdecoratie zoals rookmachines, obstakels, lichten en legernetten er overal een echte lasergame arena van maken. Dit alles zal zorgen voor een daverende ervaring, die je zeker eens beleefd moet hebben!

Ook in het donker zijn al onze professionele spelvarianten mogelijk, zoals ‘Free For All’, ‘Capture The Flag’, ‘Team Death Match’, ‘Last Man Standing’ en ‘FORTNITE’. Laatst genoemde is bovendien erg populair bij kinderen en voor kinderfeestjes, vanwege de actuele link met de PlayStation- of XBOX-game. Een combinatie boeken van meerdere spellen is tevens ook mogelijk.

INFORMATIE/ OFFERTE AANVRAGEN

Voor scholen en verenigingen hanteren wij speciale prijzen voor het huren van de professionele lasergamewapens, informeer naar de mogelijkheden.

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden

Super begeleiding

Binnen 24 uur reactie

Altijd klantvriendelijk

Professionele apparatuur

Lichteffecten en vele extra's

Gratis transport in NL

KLANTENBEOORDELING:

Lasergame by nightLasergamen op eigen locatie 's nachts in PlopsalandLasergamen in een magazijnLasergamen in een magazijn

Deze Bedrijven 
gingen Je al voor:

© 2023 LasergameSpot.nl is onderdeel van vt-entertainment.
Website ontwikkeld door: &Network.