LASERGAMEN IN 
DE JUMBO

Speel lasergame met je collega's in de Jumbo

Al meer dan honderdvijftig andere vestigingen van de Jumbo gingen je bij ons voor met het lasergamen in de Jumbo.

Ontsnap aan de dagelijkse routine en daag je collega's bij de Jumbo supermarkt uit. Dit unieke teambuilding-concept is anders dan gewone uitjes en het vervoer is voor jou geregeld. Jullie blijven tenslotte gewoon in je eigen Jumbo-supermarkt. Beleef een bijzondere ervaring met onze professionele lasergamepistolen. Durf jij de uitdaging aan en boek nu lasergame bij jouw eigen JUMBO-vestiging.

Onze begeleiding

Laat je door onze professionele begeleiders en jullie adrenaline meevoeren in verschillende spellen, waaronder Free For All, Team Death Match, Capture The Flag en Last Man Standing. Samen met je team kun je tijdens het spel je tactiek bepalen. Bij aankomst maken we teams en passen we de winkelpaden aan voor de veiligheid van de producten.

Creëer een perfecte lasergame-sfeer met bijbehorende attributen, zoals bunkers, rook- en lichteffecten. Praktisch elke locatie in Nederland en België is geschikt. We raden Jumbo-locaties aan om enkele karren neer te zetten als extra obstakels, zodat de beleving nog specialer wordt voor alle deelnemers.

Advies aantal laserguns

Het aantal lasergamepistolen dat nodig is, is gebaseerd op het aantal deelnemers. Wij bieden passend advies. Je hoeft niet evenveel pistolen te huren als het aantal deelnemers, wat weer geld bespaart. Lasergame is een sportieve activiteit, dus het is fijn om af en toe even uit te rusten. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook kosten. Na de pauze kun je zien wie goed schiet en waar jouw kansen liggen. Maak van deze werkdag of avond een onvergetelijke ervaring voor jou en al je collega's bij de Jumbo.

Offerte/ informatie aanvragen

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden

Super begeleiding

Binnen 24 uur reactie

Altijd klantvriendelijk

Professionele apparatuur

Lichteffecten en vele extra's

Gratis transport in NL

KLANTENBEOORDELING:

Lasergamen in de Jumbo
157
Vestigingen gingen je voor!
Lasergamen in de JumboLasergamen in de JumboLasergamen in de JumboLasergamen in de Jumbo

Deze Bedrijven 
gingen Je al voor:

© 2023 LasergameSpot.nl is onderdeel van vt-entertainment.
Website ontwikkeld door: &Network.