LASERGAMEN IN 
DE SUPERMARKT

Lasergamen in de supermarkt met je collega’s

Iedereen die in de supermarkt werkt, krijgen wel eens te maken met klanten die je aanschieten met een vraagje. Hoe lekker is het dan om nu eens tegen je eigen collega’s aan te schieten? Zonder het te vragen natuurlijk!

Ga dan nu met al je collega’s in jullie eigen supermarkt de strijd aan! In plaats van het bekende avondje stappen of middagje bowlen, is dit teambuildingsconcept volstrekt uniek, en qua vervoer ook nog eens geregeld voor je het zelf door hebt. Met onze nieuwste professionele lasergamepistolen bieden wij de garantie voor een bijzondere activiteit. Blijf jij koud boven het vriesvak en schiet je scherper dan de pepertjes? Boek dan nu lasergamen in jouw supermarkt!

Voorzien van onze begeleiding en jullie eigen adrenaline spelen jullie verschillende spelen zoals Free For All, Team Death Match, Capture The Flag en Last Man Standing.

Tactiek bepalen

Tijdens het lasergamen kan je continu je eigen tactiek bepalen met je team. Wij zullen bij aankomst samen teams maken en kijken welke winkelpaden we beter even kunnen afzetten, dit in verband met de veiligheid van de producten in de winkel. Als het lasergamen eenmaal begonnen is, is er zeker ook genoeg tijd om de tactiek van de andere teams af te kijken. Ook zonder boodschappenlijstje houd je hier namelijk voldoende overzicht… Dit kan je het beste doen als je even uit wil rusten, want soms kan lasergamen best vermoeiend zijn. Net werken.

Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?

Niks! LasergameSpot.nl maakt namelijk zelf van jullie supermarkt de ideale lasergame ambiance. Met veel bijpassende attributen zoals legernetten, bunkers en rook- en lichteffecten zorgen wij hier zelf voor. Hierbij wordt gekeken naar wat het beste past op de desbetreffende locatie. Hierdoor is praktisch elke locatie binnen Nederland en België geschikt voor onze spellen, zonder dat jij daar iets aan hoeft te doen… Dat schiet alvast lekker op, toch?

Advies aantal laserguns

Dat is moeilijk te zeggen, maar wij geven graag passend advies aan de hand van het aantal deelnemende mensen. Gelukkig is het in ieder geval niet nodig evenveel pistolen als deelnemers te huren, dit scheelt in de kosten (uiteraard in jullie voordeel!). Omdat professioneel lasergamen een echte sport is, is het soms namelijk best lekker om even uit te rusten. Op dat moment kan je je pistool natuurlijk tijdelijk doorgeven, om naast energie ook overbodige kosten te besparen. Zo kan je meteen zien welke collega er met scherp schiet en waar je eigen kansen liggen na de pauze. Zo wordt deze kantoordag niet alleen je koffie net te sterk, maar hopelijk ook jij en je teamgenoten!

Offerte/ informatie aanvragen

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden

Super begeleiding

Binnen 24 uur reactie

Altijd klantvriendelijk

Professionele apparatuur

Lichteffecten en vele extra's

Gratis transport in NL

KLANTENBEOORDELING:

416
Supermarkten gingen je voor!
Lasergamen in de Albert HeijnLasergamen in de JumboLasergamen in de Albert Heijn / AHLasergamen in de JumboLasergamen in de Albert Heijn

Deze Bedrijven 
gingen Je al voor:

© 2023 LasergameSpot.nl is onderdeel van vt-entertainment.
Website ontwikkeld door: &Network.