LASERGAMEN OP SCHOOL

Lasergamen op je eigen school

Hoe tof is dat? Door het hele schoolgebouw met al je vrienden en vriendinnen lasergamen! Hier komen de bekendste passages uit de geschiedenisles dan eindelijk tot leven! Dit kan niet alleen in de gangen of lokalen, maar bijvoorbeeld ook op het schoolplein of in de gymzalen van je school. Je kunt het zo gek niet bedenken eigenlijk! Lekker de strijd aan gaan met al je klasgenoten, bewapend en rennend met een echt professioneel lasergamepistool. Met maar één doel natuurlijk: je beste vriend of vriendin dan eindelijk eens uitschakelen. Gedurende deze activiteit kunnen er verschillende lasergamevarianten gespeeld worden. Zo bieden wij onder andere een variant aan die gebaseerd is op het bekende spel Fortnite, wat zeker bij deze doelgroep razend populair is. Ook zijn er genoeg andere opties, zoals ‘Free For All’, ‘Team Death Match’, ‘Capture The Flag’ en/of ‘Last Man Standing’. De keuze is aan jullie!

Geschikte locatie voor het lasergamen?

Voor lasergamen is je school meer dan geschikt. Je kan je verstoppen achter elke frisdrankautomaat en kan toeslaan vanuit de docentenkamer, want die plek zagen je klasgenoten vast niet aankomen… Hoe dan ook: dit wordt sowieso een klassenuitje waar nog lang over zal worden nagepraat! Maar er is meer… Om de spanning op te voeren kan het ook gespeeld worden in het donker, door de lichten uit te doen en je uiteraard tactisch te kleden. Wat je ook wil, wij denken graag met je mee. Wij zijn te bereiken op (085-0470528), je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen naar info@lasergamespot.nl.

Hoe veel lasergame guns moeten wij huren?

Een logische vraag, want als er kosten bespaard kunnen worden doe je dat natuurlijk graag. Zo is wellicht niet elk moment iedere klasgenoot aan het spelen, dus kan daar bijvoorbeeld op bespaard worden. Verder is het antwoord op deze vraag afhankelijk van hoe groot de speelruimte is, en vooral van hoe lang je wil lasergamen. Wij denken uiteraard graag mee met de huurder en zoeken dan samen naar een passende en duurzame oplossing.

Handige info: voor scholen en (sport)verenigingen hanteren wij speciale tarieven. Informeer naar de mogelijkheden (085-0470528 of info@lasergamespot.nl).

Offerte/ informatie aanvragen

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden

Super begeleiding

Binnen 24 uur reactie

Altijd klantvriendelijk

Professionele apparatuur

Lichteffecten en vele extra's

Gratis transport in NL

KLANTENBEOORDELING:

92
Scholen gingen je voor
Lasergamen op schoolLasergamen op kantoor

Deze Bedrijven 
gingen Je al voor:

© 2023 LasergameSpot.nl is onderdeel van vt-entertainment.
Website ontwikkeld door: &Network.