LASERGAMEN IN 
DE ALBERT HEIJN

Speel lasergame met je collega's in de Albert heijn

Al meer dan twee honderd andere vestigingen van de Albert Heijn gingen je bij ons voor met het lasergamen in de Albert Heijn.

Ben je moe van klanten die je aanspreken tijdens je werk in de Albert Heijn? Nu is het tijd om het tegen je eigen AH-collega's op te nemen. Dit unieke teambuilding-concept is anders dan een gewoon uitje en het vervoer is geregeld. Met onze professionele lasergamepistolen garanderen we een bijzondere ervaring. Durf jij de uitdaging aan en boek nu lasergame in jouw Albert Heijn supermarkt.

Onze begeleiding

Onze begeleiding en jullie adrenaline zorgen voor verschillende spelen zoals Free For All, Team Death Match, Capture The Flag en Last Man Standing. Tijdens het spel kun je samen met je team je tactiek bepalen. Wij zullen bij aankomst teams maken en de winkelpaden aanpassen voor de veiligheid van de producten.

Wij zorgen voor de perfecte lasergame ambiance met bijpassende attributen zoals bijvoorbeeld, bunkers, rook- en lichteffecten. Praktisch elke locatie in Nederland en België is geschikt zonder dat jij iets hoeft te doen. Wel adviseren wij bij Albert Heijn locaties om zelf enkele karren neer te zetten als extra obstakels. Dit om de beleving nog specialer te maken voor alle deelnemers.

Advies aantal laserguns

Het aantal lasergamepistolen dat je nodig hebt, is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij geven passend advies. Het is niet nodig evenveel pistolen als deelnemers te huren, wat de kosten bespaart. Lasergame is een sport, dus het is lekker om af en toe even uit te rusten. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook kosten. Na de pauze kun je zien welke collega's goed schieten en waar jouw kansen liggen. Maak van deze werkdag een onvergetelijke ervaring voor jou en al je Albert Heijn collega's!

Offerte/ informatie aanvragen

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden

Super begeleiding

Binnen 24 uur reactie

Altijd klantvriendelijk

Professionele apparatuur

Lichteffecten en vele extra's

Gratis transport in NL

KLANTENBEOORDELING:

Lasergamen in de Albert Heijn
213
Vestigingen gingen je voor!
Lasergamen in de Albert HeijnLasergamen in de Albert HeijnLasergamen in de Albert Heijn / AHLasergamen in de Albert Heijn

Deze Bedrijven 
gingen Je al voor:

© 2023 LasergameSpot.nl is onderdeel van vt-entertainment.
Website ontwikkeld door: &Network.