LASERGAMEN OP
KANTOOR

Lasergamen op kantoor met je collega’s

Je eigen kantoor is doorgaans een doornormale werkplek. Eentje die je maandag het liefst nog even overslaat, maar wat nou als we daar eens een hele vette lasergamelocatie van maken? Wij toveren het hele kantoor om tot een ware lasergame arena en bewapenen jou en je collega’s met een professioneel lasergamepistool! Zo moet je niet alleen opzoek naar het koffiezetapparaat, maar vooral naar de mensen met wie je normaal zo goed samenwerkt… Voorzien van onze begeleiding en jullie eigen adrenaline spelen jullie verschillende spelen zoals Free For All, Team Death Match, Capture The Flag en Last Man Standing.

Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?

Niks! LasergameSpot.nl maakt namelijk zelf van jouw kantoor de ideale lasergame ambiance. Met veel bijpassende attributen zoals legernetten, bunkers en rook- en lichteffecten zorgen wij hier zelf voor. Hierbij wordt gekeken naar wat het beste past op de desbetreffende locatie. Hierdoor is praktisch elke locatie binnen Nederland en België geschikt voor onze spellen, zonder dat jij daar iets aan hoeft te doen… Dat schiet alvast lekker op, toch?

Hoe veel lasergamepistolen heb ik nodig?

Dat is moeilijk te zeggen, maar wij geven graag passend advies aan de hand van het aantal deelnemende mensen. Gelukkig is het in ieder geval niet nodig evenveel pistolen als deelnemers te huren, dit scheelt in de kosten (uiteraard in jullie voordeel!). Omdat professioneel lasergamen een echte sport is, is het soms namelijk best lekker om even uit te rusten. Op dat moment kan je je pistool natuurlijk tijdelijk doorgeven, om naast energie ook overbodige kosten te besparen. Zo kan je meteen zien welke collega er met scherp schiet en waar je eigen kansen liggen na de pauze. Zo wordt deze kantoordag niet alleen je koffie net te sterk, maar hopelijk ook jij en je teamgenoten!

Offerte/ informatie aanvragen

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden

Super begeleiding

Binnen 24 uur reactie

Altijd klantvriendelijk

Professionele apparatuur

Lichteffecten en vele extra's

Gratis transport in NL

KLANTENBEOORDELING:

192
Kantoor locaties gingen je voor
Lasergamen op kantoorLasergamen op school

Deze Bedrijven 
gingen Je al voor:

© 2023 LasergameSpot.nl is onderdeel van vt-entertainment.
Website ontwikkeld door: &Network.