LASERGAMEN IN
EEN MAGAZIJN

Lasergamen in een magazijn met je collega’s

Wil je eens iets nieuws doen als teamuitje maar doen jullie dat eigenlijk het liefst dichtbij huis? Perfect! Wij bieden namelijk lasergamen op locatie aan, ook in een magazijn of loods. Sterker nog, dit zijn twee van onze favoriete locaties! Jezelf verstoppen achter de pallets of heftrucks en vanuit daar je collega’s beschieten met een professioneel lasergamepistool. Samen maken we van tevoren de teams en wordt onder begeleiding het spel uitgelegd. Ook voorzien wij de loods van de nodige extra attributen, zoals bunkers, legernetten, rook en lichten.

Ideale locatie

Een goede lasergamedag heeft baat bij een goede sfeer. Een loods, opslag of een magazijn kunnen daar dan ook als perfect decor voor dienen. Het enige wat je daar namelijk niet hoeft te zoeken, is een goede verstopplek… ideaal!

Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?
Los van alle geschikte spullen die sowieso al in de gemiddelde loods of opslag aanwezig zijn, leveren wij ook nog eens extra toffe materialen. Wat te denken van extra bunkers, legernetten en nog meer van dat soort sfeer verhogende attributen. Op deze manier schiet het zelfs zonder lasergamepistool al aardig op…

Hoe veel lasergamepistolen heb ik nodig?

Dat is moeilijk te zeggen, maar wij geven graag passend advies aan de hand van het aantal deelnemende mensen. Gelukkig is het in ieder geval niet nodig evenveel pistolen als deelnemers te huren, dit scheelt in de kosten (uiteraard in jullie voordeel!). Omdat professioneel lasergamen een echte sport is, is het soms namelijk best lekker om even uit te rusten. Op dat moment kan je je pistool natuurlijk tijdelijk doorgeven, om naast energie ook overbodige kosten te besparen. Zo kan je meteen zien welke collega er met scherp schiet en waar je eigen kansen liggen na de pauze. Zo wordt deze werkdag niet alleen je koffie net te sterk, maar hopelijk ook jij en je teamgenoten!

Offerte/ informatie aanvragen

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden

Super begeleiding

Binnen 24 uur reactie

Altijd klantvriendelijk

Professionele apparatuur

Lichteffecten en vele extra's

Gratis transport in NL

KLANTENBEOORDELING:

147
Magazijn locaties gingen je voor
Lasergamen in een halLasergamen in een loodsLasergamen in een magazijn

Deze Bedrijven 
gingen Je al voor:

© 2023 LasergameSpot.nl is onderdeel van vt-entertainment.
Website ontwikkeld door: &Network.